Over ons

Ontdek hoe wij te werk gaan en lees meer over onze geschiedenis!

Over ons

Al meer dan 100 jaar staat Van der Heide Toprent synoniem voor kwaliteit en innovatie. Als toonaangevende tentverhuurder uit Winterswijk zijn we geëvolueerd van marktkraamverhuurder tot dé specialist in tijdelijke accommodaties. Met een breed scala aan tenten, waaronder pagodetenten en aluframe hallen, bieden we oplossingen voor elk evenement. Onder leiding van Ron van der Heide, de vierde generatie, blijven we bouwen aan onze reputatie van flexibiliteit en klantgerichtheid.

Tentenverhuur uit Winterswijk

Bij Van der Heide draait alles om maatwerk: met ons CAD-tekenprogramma kunnen we vooraf, tot in detail, laten zien hoe de locatie eruit gaat zien. Met ons deskundig advies en kwalitatief hoogwaardige producten creëren wij de sfeer die u wenst.

Wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn aangesloten bij de Branchevereniging van tentverhuurbedrijven (TVD), wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo zijn wij continu op de hoogte van alle brand- en veiligheidseisen. U bent derhalve verzekerd van uitstekende en veilige tentaccommodaties.

Al onze tenten zijn voorzien van tentboeken en voldoen aan de NEN-EN 13782 en NEN 8020-41 (brandveiligheid).

Hoe onderhouden wij ons materiaal?

Door middel van drie industriële wasmachines worden tenten grondig gereinigd en onderhouden, zodat wij altijd over zo schoon mogelijk materiaal beschikken.

nl_NL